Betonbewerkingstechnieken

Diamantboren

Met een hoge nauwkeurigheidsgraad kunnen wij boren alle soorten gewapend beton, asfalt, natuursteen en andere steenachtige materialen.

Of het nu gaat om het boren van een gat voor een afvoer, proefboringen voor asfalt – en bodemonderzoek, gaten t.b.v. chemische verankeringen, ventilatiegaten, of gaten voor een open haard kanaal of afzuigkap.

Luchtboren

Met behulp van een compressor kunnen wij met grote snelheid gaten boren in beton, steen met als groot voordeel je het ijzer bijna niet beschadigd en met de boor om het ijzer kan, bijvoorbeeld voor ankers, draadeinden en wapeningsstaal.

Diamantzagen

Het zagen van deur-raamsparingen, het loszagen van vloeren, balken etc., of het zagen sparingen voor trapgaten, alles met de grootste mogelijk nauwkeurigheid. Voor ieder zaagprobleem hebben wij de juiste oplossing.

Wij kunnen zagen tot een diepte van 40 cm. zowel in de vloer als in de wand door beton, MBI, gasbeton, steen en asfalt. Door waterkoeling wordt de stofoverlast tot een minimum beperkt. Ook voor specifieke opdrachten de juiste contacten.

 Sleuven / dozen

Wij kunnen stofvrij sleuven zagen met goede stofafzuiging en dozen boren t.b.v. leidingen inclusief uithakken en opruimen

Boucharderen

Ruw of kaal maken van steen of beton, ter voorbereiding om een nieuwe betonlaag of laklaag beter te laten aanhechten.

Mobiel stralen

Met behulp van een straalmachine kunnen wij op locatie beton, steen en ijzer stralen. Wij stralen bevochtigd met olivinezand en grit (koperslak).

Call Now Button